Blog - 18x Kalanchoë Garden op de Spring Fair

18x Kalanchoë Garden op de Spring Fair

Het collectief ‘Always Kalanchoë’ presenteerde het complete Kalanchoë Garden 2019 collectie op de vakbeurs Spring Fair 3 en 4 april bij Royal FloraHolland in Aalsmeer. In totaal toonden onze 11 kwekers wel 18 verschillende Kalanchoë Garden-concepten voor komend tuinseizoen.

De Kalanchoë Garden collectie is speciaal ontwikkeld voor buiten. De tuinbloeier bij uitstek voor op jouw balkon, terras en in de serre.

De Kalanchoe bloeit buiten vaak nog uitbundiger dan binnen. Dit komt omdat ze, als vetplant met bloemen, de zon heerlijk vindt. Bovendien bloeit ze minstens tien wekenlang en geeft ze de tuin, je balkon, het terras direct een fleurige oppepper om het voorjaar te kickstarten! 

Ze voegt direct kleur toe. Mix & match verschillende soorten, maten en kleuren en je zult wekenlang instant happiness ervaren wanneer je een blik naar buiten werpt of natuurlijk heerlijk in het zonnetje kunt laven met een kopje thee of koffie. 

EasyCare

Kalanchoe is een bijzondere plant voor binnen en buiten. Of je nu wel of geen groene vingers hebt, ze is voor iedereen een succesnummer. Ze behoeft namelijk nogal weinig onderhoud. EasyCare noemen we dat. Als vetplant neemt ze genoegen met een klein beetje water per week. Tip: zorg met of na hevige regenval wel dat het water uit de potten kan lopen, zodat ze niet verdrinkt. Kijk hier voor verzorgingstips voor Kalanchoe Garden.

Kortom, Kalanchoë is ook de meest makkelijke en kleurrijke bloeiende tuinplant verkrijgbaar bij de ruim gesorteerde tuincentra in heel Nederland.