Altijd Kalanchoë

De Kalanchoë is een sterke, langdurig bloeiende kamerplant voor binnen en potplant voor buiten. We noemen haar ook wel de vetplant met bloemen. De kleuren van Kalanchoë zijn oogverblindend en uiteenlopend, de variëteiten veelzijdig. Wij vragen niet voor niets in ieder jaargetijde ‘Wat is jouw favoriete kleur?’.

Omdat de Kalanchoë meer dan tien weken bloeit kun je in ieder jaargetijde je huis en humeur opfleuren! Hoe? Met een Kalanchoë in jouw favoriete kleur die jouw huis Altijd Kleurrijk maakt.

 Kies je voor een mono kleur of een variant waarvan de kleuren mooi in elkaar overlopen? De trend voor in huis: mixen en matchen van verschillende kleuren, vormen en maten Kalanchoës en andere groene of bloeiende kamerplanten. Zet ze per kleur bij elkaar of combineer de diverse varianten naar hartenlust. En omdat de Kalanchoë geen specifieke verzorging behoeft of altijd zonlicht nodig heeft, kun je haar in vrijwel iedere ruimte in je huis een plekje geven, waar ze wekenlang stralend kleur zal toevoegen.

Weten in welke kleuren de Kalanchoë verkrijgbaar is? Klik hier voor alle kleuren.

Ook voor jou is deze vetplant in jouw favoriete kleur te vinden bij de bloemenspeciaalzaak of het tuincentrum. Ze is namelijk Altijd Verkrijgbaar.