Altijd Kleurrijk

Wat is jouw favoriete kleur?

Dat is de vraag die wij ieder seizoen stellen aan jou. Want met Kalanchoë kleur je je huis, tuin en je leven in ieder seizoen! Zo haal je in de winter in een handomdraai de lente binnen of kun je extra lang het zomergevoel vasthouden in de herfst: ze bloeit in jouw favoriete kleur wekenlang namelijk! En deze vetplant met bloemen past dankzij haar vele verschijningsvormen en vele kleuren in vrijwel iedere stijl.

Het jaar rond genieten

Met Kalanchoë brengt u kleur in huis en in de tuin. Het meest veelzijdige vetplantje zorgt altijd en overal voor kleur en vrolijkheid. Of u nou naar een verjaardag gaat, gezellig op de koffie of gewoon uzelf wilt verwennen, de duurzaam gekweekte Kalanchoë is voor elke gelegenheid een prettige en vrolijke binnenkomer. Daar komt bij dat u het gehele jaar van een Kalanchoë kunt genieten, want het plantje is niet alleen oersterk maar bloeit ook nog eens minstens tien weken. Zo fleurt u altijd uw huis op. En dat van vrienden, familie en de kinderen…

Maak daarom kennis met het makkelijkste en meest veelzijdige plantje èver! De Kalanchoë is ieders favoriet voor binnen en buiten met onze speciale Kalanchoë Garden collectie. Ze is leuk om cadeau te krijgen én om te geven! We hebben volop Inspiratie voor deze kleurrijke, bloeiende potplant voor jou, voor binnen en buiten.

Hoe je jouw Kalanchoë lekker lang mooi houdt, lees je hier. Wil je weten in welke kleuren Kalanchoë verkrijgbaar is?  Neem dan een kijkje hier.