Blog - Kalanchoe geeft de nazomer extra kleur!

Kalanchoe geeft de nazomer extra kleur!

De nazomer staat voor de deur of zitten we er al middenin? Ze geeft in ieder geval met prachtig licht aan de dagen en vaak nog fijne temperaturen. Af en toe je regenjas aan om vervolgens weer de hele middag in de tuin door te kunnen brengen. In het zonnetje! Heerlijk weer dit seizoen. Het tussenseizoen waarin veel tuinbloeiers uitgebloeid zijn en alles nog wel groen is in de tuin of op het balkon. Een tussenseizoen waarin we vaak nog veel prachtige dagen kunnen genieten van het zonnige buitenzijn. Ideaal om jouw buiten in dit tussenseizoen op te fleuren met bloeiende Kalanchoes. Ze mixen en matchen met alle planten en bloeiers.

Zo liet Amy Davies Pereira (@littlehouseinlondon) zich inspireren voor de nazomerdagen door de rijke kleuren en varieteiten van de Kalanchoe en mixte deze volop met zonnebloemen en groene planten op haar (kleine) patio. Een prachtig resultaat vinden wij! 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Amy Davies Pereira (@littlehouseinlondon) op

Rijke kleuren

Als je op zoek bent naar een kleurrijke, makkelijk te onderhouden plant voor in de tuin of op je balkon, kies dan voor Kalanchoë Garden. Je vindt de Kalanchoe Garden collectie bij de goedgesorteerde tuincentra. Moeten we je nog vertellen dat de Kalanchoe geliefd is om het gebruiksgemak, rijke kleuren en gebruiksmogelijkheden? 

Van mei tot en met september – vanaf een temperatuur van 10 graden Celsius – kan jouw Kalanchoe prima buiten op het balkon of op het terras staan. Ze doet het goed in schaduw, halfschaduw en zon. En zodra de nachten weer kouder worden, haal je ze gewoon binnen om je huis weer op te fleuren. Omdat ze negen weken bloeien heb je dus ook in de donkere dagen die voor de deur staan nog veel plezier van deze bloeiende vetplant.