Kalanchoë voor

de professional

Ben je groothandelaar of detaillist dan vind je hier relevante en bruikbare informatie die je kunt gebruiken ter ondersteuning van de inkoop, verkoop en promotie van Kalanchoës.

Collectieve promotie Kalanchoë.nl

De collectieve promotie ‘Kalanchoë.nl’ voor de bloeiende plant Kalanchoë is een initiatief van 17 kwekers en 6 veredelaars uit Nederland, België, Duitsland en Denemarken, allen lid van Royal FloraHolland.

De 17 kwekers van ‘Kalanchoë.nl’ produceren en leveren een breed en diep assortiment enkelbloemige, gevulde Kalanchoë en bloeiende specialties voor zowel binnen als buiten in de potmaten van 6 t/m. 27 cm.

Kalanchoë POS-materiaal

De collectieve ‘Kalanchoë.nl’ promotie wordt uitgevoerd met een duidelijk herkenbare gezamenlijke frisse huisstijl. Alle gezamenlijke promotie is door deze huisstijl herkenbaar, als aanvulling op de promotie en communicatie door de kwekers zelf met hun eigen huisstijl, labels en/of merken.

Indien het logo, verzorgingssymbolen, beeldmateriaal of promotiematerialen nodig zijn dan kunt u deze via onderstaande button verkrijgen.