Blog - Van binnen naar buiten met Kalanchoë Garden

Van binnen naar buiten met Kalanchoë Garden

En ineens is het zover; een echt uitbundig voorjaar! De dagen en ook de nachten worden langzaam weer warmer. Buiten wordt het nieuwe binnen; ook voor je Kalanchoë!

Kalanchoës zijn veelzijdige planten. Ze kunnen zowel binnen als buiten en doen het op beide plekken fantastisch. Buiten kan de bloei zelfs nog uitbundiger zijn dan binnen. Als vetplant met bloemen houden ze van zon èn schaduw. De droom van iedere plantenliefhebber, nietwaar?

No more nachtvorst? Kalanchoë naar buiten!

We brengen goed nieuws, want binnenkort kan het weer! Wij geven altijd aan dat het het meest veilig is om na Ijsheiligen je Kalanchoë op je terras of balkon te zetten. Wanneer er geen kans meer is op nachtvorst en de temperatuur niet beneden de 10 graden Celsius komt. Dit betekent dat je van ongeveer half mei tot ver in september kunt genieten van EasyCare bloemenpracht buiten. En daarna kunnen ze weer gezellig met je mee naar binnen om de show te stelen als kamerplant.

De Kalanchoë Garden is vanaf heden weer verkrijgbaar bij de goed gesorteerde tuincentra, de betere bloemist, bouwmarkten en supermarkten. Naast de vertrouwde namen binnen het Kalanchoë Garden assortiment zoals de Gardenlina en Calanday is het Kalanchoë Garden assortiment dit seizoen onder andere uitgebreid met de Kalanchoë Garden Carnaval, waar verschillende kleuren gecombineerd worden voor een nog grotere kleurexplosie.

Het makkelijkste en meest veelzijdige plantje èver

We hebben al eerder verteld dat de Kalanchoë een makkelijke plant is om te onderhouden. Ze heeft weinig water nodig, kan goed tegen de felle zomerzon en je hoeft zelfs de uitgebloeide bloemetjes niet te verwijderen. De Kalanchoë kan zowel in een mooie bloempot als in de volle grond gepland worden. Ideaal!

Of je nu kiest voor een bloempot of los in de grond; mix & match ze vooral met andere tuinplanten. De Kalanchoes komen zo nog beter tot haar recht terwijl andere, misschien wat minder sprekende, planten worden opgefleurd door het uitbundige karakter van deze sterke vetplant met bloemen. Een waar feestje!

Genoeg redenen dus om snel kennis te maken met het makkelijkste en meest veelzijdige plantje èver! De Kalanchoë Garden is trouwens ook heel leuk om cadeau te krijgen én om te geven! Voor iedereen die wat kleur kan gebruiken op zijn terras of balkon 😉.