Verzorging

De Kalanchoë is de makkelijkste plant om te verzorgen, EasyCare noemen we dit.

Ook al heb je geen groene vingers of laat je de meeste planten doodgaan er is goed nieuws: de Kalanchoë werkt voor iedereen. Echt waar! Een beetje water, een beetje zon, een leuk plekje in huis. Dat is alles wat ze nodig heeft.

Onze algemene plantentip: zet een reminder in je telefoon dat je haar iedere week een klein scheutje water geeft. Ze zal je belonen door langer dan 10 weken in bloei te staan!  

Verzorgingstips

Weet je dat de meeste planten in Nederlandse huishouden doodgaan aan een verdrinkingsdood? Zonde toch? Je zal merken dat de Kalanchoë veel geeft en weinig vraagt en daarmee bedoelen we ook echt weinig water. Ze is een sterke plant en toont zich snel heel tevreden als je haar als een beetje verzorgt. Binnen als kamerplant en buiten als potbloeier verschilt het net iets in verzorging, we lichten de verzorgingstips voor deze bloeiende vetplant voor beide plekken uit.

Op welke manier heb jij het meest plezier van jouw Kalanchoë in huis? Lees onze verzorgingstips door en je zult maandenlang plezier hebben van deze veelzijdige en kleurrijke langbloeiers.

Verzorging Kalanchoë